Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Προσωπική ιστοσελίδα

Facebook Twitter RSS Feed 
Γνωρίζουμε την Όλγα
Σύντομο Βιογραφικό PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ολγα Μουσιου   
Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2010 14:04

 

Η Όλγα Μούσιου-Μυλωνά γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961. Είναι η πρωτότοκη κόρη δυο αγαπητών Φλωρινιωτών μουσικών, του μαέστρου Μίμη Μούσιου και της πιανίστα Ρούλης Κοζάρη. Από το 1982  είναι σύζυγος του Μιχάλη Μυλωνά,  γνωστού συνθέτη και τραγουδιστή της Φλώρινας και Διευθυντή στο Δημοτικό Σχολείο Μελίτης.
Είναι μητέρα δύο παιδιών, του 27χρονου Θωμά Μυλωνά, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., και του 23χρονου Δημήτρη Μυλωνά, τελειόφοιτου του Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και έχει τέσσερα μικρότερα αδέρφια, τον Παντελή, την Κατερίνα, το Νίκο και το Δημήτρη.
Εργάζεται ως Σχολική Σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ως Ειδική Επιστήμονας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.


ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας. Γνωρίζει γαλλικά και αγγλικά και λατρεύει τη  σύγχρονη τεχνολογία  των Η/Υ.
Έχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στα «Παιδαγωγικά» και  στη «Γλωσσολογία» (Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ.) και είναι Διδάκτορας Γλωσσοπαιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2010 14:07
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Γνωρίζουμε την Όλγα
Διαφήμιση

Στατιστικά

Μέλη : 2
Περιεχόμενο : 166
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 527487